"Autamme organisaatioita tekemään parempia päätöksiä, reagoimaan nopeammin ja tekemään enemmän samoilla resursseilla, ymmärtämään tehtyjä päätöksiä ja kompromisseja, minimoimaan hukan ja maksimoimaan panokset tavoitteidensa saavuttamiseksi."

Joonas Ollila, Toimitusjohtaja ja Mignon-munien suurkuluttaja

Tehokkaimman polun etsintä

Weoptit Oy:n perusti vuonna 2013 Olli Bräysy (TkT). Ollilla on nimissään runsaasti maailmanennätyksiä algoritmien tehokkuudessa, etenkin reititysongelmissa sekä lyhimmän ja/tai tehokkaimman polun etsinnässä. Ollin akateeminen ura on ollut vahvasti ankkuroitunut algoritmien käytännön sovelluksiin.

Työskenneltyään pitkään erilaisten organisaatioiden ja yritysten kanssa Olli havaitsi miten yrityksille kaupattiin optimointiongelmien ratkaisuun valmiita ohjelmistoja, jolloin yritysten täytyi sopeuttaa oma toimintansa ohjelmiston mukaan, mikä ei ole kovinkaan optimaalista.

Ja näin, Weoptit syntyi!

Tänään Weoptitilla on yhteenlaskettuna yli 60 henkilötyövuoden kokemus käytännön optimointiratkaisuiden toteuttamisesta ja yli 100 tieteellistä julkaisua kansainvälisissä lehdissä. Olemme ylpeitä jo toteutetuista ja käynnistyneistä projekteista monilla eri toimialoilla. Olemme toimittaneet räätälöityjä asiakaslähtöisiä ratkaisuja niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.

Viikingit tulevat!

(ostamaan yrityksen ja liittämään sen osaksi kasvavaa pohjoismaista konsernia)

Vuonna 2018 Visma Group kiinnostui optimoinnista ja näin Weoptitista tuli osa Visma Consultingia. Vaikka Weoptit on pysynyt itsenäisenä yhtiöinä, iso pohjoismainen konserni on kuitenkin vahvistanut Weoptitia tarjoamalla verkoston ja konsernin tuen. Näitä hyödyntämällä pystymme joka päivä kehittymään ja kehittämään maailmanluokan suosittelevan analytiikan ratkaisuja.

Vuonna 2020 (jota useimmat meistä eivät koskaan unohda muista syistä) Gurobi valitsi Weoptitin ainoaksi premier-tason kumppanikseen (premier partner) Pohjois-Euroopassa. Valintaa edesauttoi näyttömme asiantuntemuksestamme optimointiratkaisujen tarjoajana. Tämä kumppanuus vahvistaa entisestään kykyämme olla edelläkävijä optimoinnin maailmassa.

Tiimimme

(suomalaisella kahvilla vahvistettuna)

Olemme upea ja ainutlaatuinen porukka, jota yhdistää yksi asia, intohimo tekemiseen! Optimointi-, mallinnus- ja ennusteasiantuntijamme (pimeiden kellarien loukoissa) , ohjelmistokehittäjämme ja konsulttimme (he, jotka viilaavat puolipisteet viimeisen päälle), sekä myynti- ja liiketoimintatiimimme (kuivien puujalkavitsien asiantuntijat) puhaltavat aina yhteen hiileen parhaan mahdollisen lopputuloksen aikaansaamiseksi asiakkaillemme.

Joonas

Toimitusjohtaja

Patrick

Myyntijohtaja

Juha

Erityisasiantuntija

Jukka

Senior Software Architect, tiiminvetäjä

Pekka

Senior Optimization Specialist

Antti

Sovelluskehittäjä

Patrik

Sovelluskehittäjä

Tuomo

Sovelluskehittäjä

TATU

Sovelluskehittäjä

Päivi

Konsultti

Marko

Konsultti

Markus

Optimization Specialist

Contact

Picture of Joonas Ollila

Joonas Ollila

toimitusjohtaja

patrick_dudley

Patrick Dudley

Myyntijohtaja

A picture of Petri Lillberg

Petri Lillberg

Hallituksen puheenjohtaja

Olli bräysy

Senior Fellow, perustaja