GUROBI TARJOAA MARKKINOIDEN PARHAAT YLEISKÄYTTÖISET OPTIMOINTITYÖKALUT

Gurobin työkalut ovat hyödynnettävissä monipuolisesti asiakkaidemme optimointiongelmissa, kuten monimutkaisissa resurssienhallinnan ja tuotannonsuunnittelun ongelmissa. Gurobin optimointiratkaisin on erittäin suorituskykyinen ja sitä kehittää asiantunteva tiimi. Monet maailman johtavat yritykset käyttävät Gurobin ratkaisinta.

WEOPTIT on Gurobin ainoa premier-tason kumppani (premier partner) Pohjoismaissa

Gurobin avulla voimme rakentaa nopeasti prototyyppejä ja proof-of-concept ratkaisuja, ja näin todentaa optimoinnin liiketoimintaedut asiakkaille. Tämän jälkeen voidaan edetä asiakkaan liiketoimintatarvetta vastaavan sovellusratkaisun kehittämiseen. Ratkaisu sisältää tällöin Gurobin optimointiratkaisimen tai -moottorin, joksi sitä usein kutsutaan.

Gurobin lausunto:

“Gurobin Premier-kumppaneilla on aina todistetusti kokemusta monimutkaisten optimointiongelmien ratkaisemisesta. Näillä valituilla kumppaneilla on laaja kokemus työskentelystä sekä Gurobin optimointiratkaisimen että Gurobin tuki- ja kehitystiimien kanssa. Tämä antaa kumppaneille kyvykkyydet hyödyntää täysipainoisesti optimointiratkaisimen ominaisuuksia, mikä puolestaan auttaa kehittämään sovelluksia, jotka pystyvät ratkaisemaan kriittiset ongelmat nopeasti ja tehokkaasti. Gurobi tekee tarvittaessa läheistä yhteistyötä Premier-kumppaneiden kanssa mallien kehittämisessä ja virittämisessä, jotta varmistetaan maailmanluokan suorituskyky.”